Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum rezolvati problemele din cuplu cand nu mai exista apetit sexual? Cand femeia din cauza stresului nu mai poate avea o relatie sexuala normala?

Raspuns mamica: "Sexul este foarte important in cuplu ... Parerea mea este ca ar trebui sa mai renunti la activitatile de zi cu zi care te streseaza ... Fa-ti timp pentru tine intr-o zi, mergi la salon, la solar, fa-te frumoasa si dupa aceea mergi undeva cu sotul tau si petreceti o seara romantica."

Raspuns mamica: "Cel mai bine, pentru a nu se creea o ruptura in viata sexuala, este sa vorbiti deschis cu partenerul si sa-i explicati problemele cu care va confruntati. Sa vorbiti deschis si sa incercati ceva nou, care sa reaprinda focul dintre voi. Puteti sa-i sugerati sa va surprinda placut cu ceva nou, inedit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.