Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

De 1 iunie... copii vor face ceva mai deosebit la scoala?

Raspuns mamica: "Acum depinde de profesori. De multe ori ii scoate in fata scolii sa deseneze pe asfalt nu e nimic asa deosebit in asta. Era mai bine sa ii duca la zoo sau intr-un parc de joaca ca e bucuria lor sau intr-o excursie la casa autorului de carti Ion Creanga."

Raspuns mamica: "Da, in fiecare an scoala noastra organizeaza competitii, desene pe asfalt, dau petrecere in aer liber... este foarte frumos. Copiii sunt super incantati si abia asteapta sa sarbatoreasca. Este ziua lor si mi se pare normal ca institutia in care invata sa-i rasfete o zi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.