Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Credeti ca folosirea suzetei duce la deformarea danturii?

Raspuns mamica: "Asa se zice ca folosirea suzetei duce la deformarea danturii, eu personal am folosit suzeta la 2 din copiii mei si nu li s-au deformat dantura, fetita inca are suzeta la 1 an si 8 luni; mie personal mi-a prins tare bine suzeta asa ca o recomand mamicilor caci are si avantaje."

Raspuns mamica: "Suzeta este putin recomandata de medicii pediatri, din cauza posibilitatii de a deforma dantura si implicit deformarea si adancirea cerului gurii. De aici vor pleca si problemele de vorbire. Nu in toate cazurile, insa eu nu as vrea sa risc. E mai simplu sa-i dai suzeta atunci cand plange decat sa verifici de ce anume are nevoie copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.