Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 17 saptamani. Imi poate spune cineva ce semne si simptome avea la 17 saptamani?

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se comporta diferit de la un la alta. In saptamna a 17 a nu sunt anumite simptome mai speciale, daca te simti bine atunci totul e ok. Doar daca te-ai simti rau ar fi bai, si atunci trebuie sa consulti de urgenta doctorul specialist."

Raspuns mamica: "Semnele si simptomele sunt diferite de la o femeie la alta si de la o sarcina la alta. In general, la 17 saptamani se instaleaza starile de rau de dimineata, de greata sau de voma. In cazul in care te simti bine si nu ai nici o problema, e totul ok, mai rau e daca te simti rau sau slabita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.