Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fata mea de 3 ani a facut carie de biberon. Se poate trata la dentist sau trebuie doar cu anestezie totala?

Raspuns mamica: "Categoric ca se trateaza la dentist, ca la omul mare ii curata caria, ii omoara nervul daca o doare deja si i se pune plomba. Daca nu o doare inca atunci ar fi bine sa mergi din timp sa i-o plombeze. Acum unii copii stau sa i se faca maseau, altii nu. Fetita mea are o carie urata dar nu o doare si am fost cu ea dar nu am reusit sa o fac sa stea."

Raspuns mamica: "In nici un caz anestezie totala, avand in vedere ca acesti dintisori se schimba nu este cazul pentru asa ceva. Cand va fi mai marisora ii va face anestezie locala, exista spray pentru copii ca sa nu-i doara; mergeti la un dentist si va va sfatui ce este de facut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.