Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce spuneti de copii apropiati ca varsta? Cam 16 luni diferenta...

Raspuns mamica: "Este bine pe de o parte sa fie apropiati ca varsta pentru ca cresc impreuna, se joaca impreuna. Ai mei au varstele cu diferente mici intre ei si se inteleg foarte bine. Este mai greu pentru parinti fiind toti mici insa timpul trece si cresc foarte repede."

Raspuns mamica: "Nu conteaza diferentele de varsta. Modul in care reusesti sa te descurci tu cu aceasta situatie este mai important. Trebuie sa fii pregatita ca unul sa planga si celalalt sa vrea in brate. Pentru copii, este foarte bine sa aiba varste apropiate, deoarece vor fi aproximativ la acelasi nivel de dezvoltare si se vor juca impreuna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.