Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l opresc pe copil sa planga noaptea?

Raspuns mamica: "De plans, nu cred ca plange degeaba, mai ales noaptea.Trebuie sa descoperi in primul rand motivul plansului si apoi vei sti si cum sa-l opresti din plans. Poate ii este foame, poate are colici sau poate pur si simplu nu poate dormi si se simte singur. Daca descoperi cauza, vei gasi si solutia."

Raspuns mamica: "De ce plangea numai noaptea? Nu ti-ai pus niciodata intrebare asta? Daca nu plange si ziua eu l-as duce la un specialist, e destul de micut asa ca nu stiu ce sa zic, ar putea sa planga din cauza colicilor sau ca vrea mai multa atentie, fa-i o baita inainte de culcare si masaj."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.