Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Ce inseamna cand anumite parti ale corpului unei fete se modifica?

Raspuns mamica: "Personal nu inteleg la ce modificari ale fetei te referi... corpul este intr-o continua schimbare, in special la fete: sanii cresc, soldurile se latesc, intervine ciclul menstrual - aceste schimbari anunta ca organismul este oricand pregatit de concepere. Totusi poate ne spui si care sunt acele modificari mai exact..."

Raspuns mamica: "Ce sa insemne, oare? Creste, devine domnisoara, iar tu trebuie sa ii explici toate aceste modificari, sa-i oferi sprijin, sa-i inspiri incredere. Aminteste-ti ce simteai tu cand ai inceput sa observi ca ti se modifica corpul. Nu e chiar usor nici pentru mamica, nici pentru fetita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.