Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Am o secretie rozalie-maronie de doua zile. Pot fi insarcinata?

Raspuns mamica: "Depinde cat de mult ai intarzieri cu menstruatia. Menstruatia trebuie sa intarzie macar doua luni, ca sa poti face un test de sarcina, dar secretile rozalie-maronie nu este semn ca esti insarcinata, aceste secretii pot fi de la o raceala, de la o infectie."

Raspuns mamica: "Daca ti-a intarzaiat menstruatia cel putin o luna atunci da se poate fi insarcinata, dar trebuie sa sti ca aceste secretii nu apar numai in cazul unei sarcinii, ci pot aparea si in cazul unei infectii urinare, unei cistite hemoragica, chiar si atunci cand elimini pietrele de la rinichi. Cum ar fi mai bine faci un control."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.