Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cat timp are voie pe zi, la televizor, un copil de doi ani ?

Raspuns mamica: "In general un copil mic ar trebui sa stea cam o jumatate de ora in fata televizorului si mai putin in fata calculatorului. Dar exista si exceptii in care copilul sta cateva ore, deoarece parintii scapa de o grija, copilul sta cuminte. Dar nu este indicat."

Raspuns mamica: "La doi ani la televizor? Pai are timp sa stea la televizor, cand creste si da de gustul desenelor, eroilor etc. Nu-si mai desprinde ochii, la varsta asta ar trebui sa se joace cu jucarii, afara sa ia aer; pe ai mei nu prea i-au preocupat tv la varsta asta, deci: nu are voie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.