Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti de afirmatia (in urma unui studiu) ca 28% din rujuri pot provoca cancer? Voi mamicilor cum le alegeti pe cele bune?

Raspuns mamica: "Eu nu am aflat pana acum de nicio persoana care sa se fi imbolnavit de cancer pentru ca a folosit ruj. Probabil ca ultimele tehnologii aplicate or fi produs unele modificari in componenta rujurilor. Acuma depinde si de organism, de cat este de predispus in a contacta acest tip de boala. Dar nu cred ca exista femeie care sa nu se rujeze, macar la ocazii speciale."

Raspuns mamica: "Eu personal nu cred acest lucru, desigur ca este posibil, insa un ruj nu poate sa-ti provoace cancer asa cum iti provoaca o boala sau alimentatia nesanatoasa plina de tot felul de chimicale si E-uri, adica mancam fel si fel de porcarii si avem grija sa nu facem cancer de la ruj, zau asa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.