Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De unde faceti de obicei cumparaturile pentru copilasi, ma refer la hainute? Luati si de pe internet?

Raspuns mamica: "Eu mai iau si de pe internet, dar de multe ori nu am fost multumita de produsul pe care l-am primit. Uneori am fost multumita, este ca si cum ai lua ceva pe nevazute. Prefer ca cumpar lucrusoare pentru fetita mea din magazin, lucruri pe care le vad."

Raspuns mamica: "Normal cumparaturile pentru copii le fac personal direct din magazine-ma refer la hainute, papucei, jucarii etc. De pe internet nu am facut niciodata cumparaturi pentru ei, nu vad produsul personal ci doar poze de prezentare. Nu am incredere sa cumpar pentru micuti de pe internet."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.