Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce trebuie avut grija cand achizitionam o tricicleta?

Raspuns mamica: "Iti voi raspunde din punctul meu de vedere... pentru ca anul acesta micuta mea a primit prima ei tricicleta. Sincer am cautat pe la mai multe magazine. Intai am verificat sa fie mai rezistenta si sa fie de-a intregul nu din bucati care se pot demonta."

Raspuns mamica: "Sa fie adecvata varseti copilului, la siguranta pe care o prezinta, la pret, la material... ar fi bine ca rotile sa fie metalice si sa aiba o stabilitate cat mai buna! Foarte mult conteaza si plasticul din care e facuta... cred ca astea sunt cele mai importante."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.