Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am lesinat in timpul celei de-a 4-a sarcini, dar a fost bine in toate celelalte?

Raspuns mamica: "Ai intrebat medicul? Eu cred ca din cauza stresului, a oboselii atat fizice cat si psihice; nu este usor cu 4 copii mai ales daca diferenta dintre ei nu este prea mare; eu stiu foarte bine cum e ca am 3 si uneori simt ca nu mai fac fata; incearca sa te odihnesti mai mult, ar fi bine sa poata sa stea cineva cu copii."

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi la doctorul tau specialist, sa faci niste analize, iar sarcinele sunt diferite de la un bebe la altul, si daca mai ai trei copii acasa, poate te ai obosit, mai odihnestete mai mult, si cheama pe cineva sa te mai ajute cu copii si cu treburile casei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.