Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Alaptarea corecta, are importanta pentru copilul mic ?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, termenul poate fi definit in mai multe feluri ... daca te referi la ora fixa sau la cate ore ar fi potrivit. Daca alaptezi la san cel mai potrivit ar fi alalpatul la cerere, adica de cate ori observi ca bebe ar vrea laptic ... daca ii dai la cerere sunt putine sanse ca el sa ramana flamand. Fetita mea manca si adormea in timp ce sugea si dupa jumatate de ora o luam de la capat ... Daca ii dai lapte praf trebuie sa respecti prospectul, pentru ca daca laptele matern isi schimba formula dupa nevoile copilului, laptele praf are aceeasi formula, deci excesul poate dauna. Daca plange si pare sa nu se sature vorbeste cu medicul, in cazul alaptari la san poate fi cazul inceperi diversificari sau in cazul laptelui praf poate fi nevoie de o suplimentare sau schimbarea tetinelor ... Succes"

Raspuns mamica: "Binenteles ca da, este foarte importanta in dezvoltarea copilului. Trebuie sa stii cum sa ii dai sa suga, deoarece daca nu prinde cum trebuie sfarcul atunci nu trage lapte, ci aer, si atunci apar colicii care nu sunt tocmai de neglijat. Iar daca te referi la programul de supt mie mi-a spus neonatologul sa ii dau cand cere si cat cere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.