Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand trebuie sa incep sa-i dau alimente solide copilului meu?

Raspuns mamica: "Alimentatia solida daca copilul este alaptat la san se incepe la varsta de sase luni, daca copilul mananca lapte praf atunci poti incepe alimentatia cu mancare solida la varsta de trei luni. Dar, putin cate putin, adica o lingurita in prima zi si treptat cate una zilnic."

Raspuns mamica: "Daca alaptezi in jurul varstei de 6 luni incepi cu sucul de mar, morcov, supa de legume si apoi ii introduci solid, daca mananca lapte praf incepi pe la 4 luni jumate, nu mai devreme, nu e bine, laptele praf are ce-i trebuie copilului asa ca nu trebuie sa incepi mai devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.