Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ombilicul protruzioneaza intotdeauna in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii buricul are tendinta de a iesi in afara. Acum trebuie sa mergi la medic si sa vezi daca este asimptomatica sau daca este vorba de hernie ombilicala care se corecteaza prin interventie ghirurgicala. Acum spre exemplu mie nu mi-a iesit deloc buricul."

Raspuns mamica: "Nu intotdeauna, dar in general protuzioneaza. Daca nu este dureros si nu este exagerat de mare, nu trebuie sa-ti faci probleme. La mine cel mai bine se vedea (chiar si prin haine) cand radeam. Dupa nastere, se retrage in totalitate, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.