Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum va intelegeti cu fratii/surorile ? Daca aveti bineinteles.

Raspuns mamica: "In aceasra perioada ne intelegem prost. Am un frate, insa imi pare rau ca nu a nimerit o fata care sa-l merite. In acest moment, el ramanand in casa cu mama, sunt certati si bineinteles si cu mine datorita nevestei lui. Toata viata el s-a simtit in umbra mea si nu inteleg de ce. Lucrurile s-au agravat de cand s-a casatorit pentru ca sotia sa da dovada de lipsa de respect fata de parintii mei. Deci suntem la cutite pe aceasta tema. Eu stiu ca parintii se RESPECTA!!!"

Raspuns mamica: "Inainte de toate... familia e familie orice ar fi... am trei frati iar eu sunt singura surioara... cea mai mica chiar daca am 2 copii... avem si noi momentele noastre cand ne mai certam... ne impacam... iar ne mai certam... dar totusi suntem frati... si pana la urma ne intelegem destul de bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.