Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care ar putea fi cauza pentru care avem menstre neregulate?

Raspuns mamica: "Eu in trecut, inainte sa fac un copil imi puneam mereu intrebarea: vine sau nu vine? Era o intrebare la acre nu prea gaseam raspuns cand se apropiau acele zile ale lunii. Cred ca fiecare dintre noi a simtit spaima creata de sangerarea prea multa.... acete sangerari cateodata sunt inofensive alteori insa pot provoaca ingrijorare. Cauzele care pot duce la mesntre neregulate ar putea fi: dereglarile hormonale, rana de pe col uterin, endometrioza, fibrom sau infectii vaginale."

Raspuns mamica: "Menstruatia poate fi neregulata din cauze ereditare, sau daca esti in perioada menopauzei (dupa 45 de ani), sau tii vreo dieta mai drastica, ori ai schimbat atmosfera in toatalitate (te-ai mutat in alta casa, alta tara, cu alta clima), ori sin cauza unor probleme hormaonale. Indiferent de cauza, insa e bine sa ajungi la un ginecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.