Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand este recomandat, de la ce varsta, cu bebeul la oftalmolog?

Raspuns mamica: "Daca bebe nu iti da nici un semn ca ar avea probleme cu ochisorii (clipeste des, ii lacrimeaza, ti se pare ca nu vede bine), nu cred ca este nevoie sa mergi. Poti doar sa-i faci un test (pentru linistea ta) pe la un an. In schimb, daca apar probleme de mai sus, nu astepta atat. Poti merge si de la 2 luni."

Raspuns mamica: "Daca bebele nu s-a nascut prematur si nu are nicio problema la ochisori (privire incrucisata, plimbarea ochisorilor des in toate partile, lacrimarea deasa o unuia sau amandurora suu secretii purulente, deformarea sau marirea lor, albeata) iar in familie nu sunt antecedente atunci este recomandat intre varsta de 2-3 anisori. Daca va incadrati in una din aceasta atunci mergeti cat mai repede la medicul oftalmolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.