Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat dureaza perioada postnatala ?

Raspuns mamica: "Daca te referi la perioada de concediu postnatal, de stat cu bebelusul acasa, aceasta dureaza doi ani. Poti sa stai acasa in concediu postnatal platit, binenteles 2 ani sau 1 an, si ti se mai dau bani pe langa salariu pentru ca ai renuntat la concediu de maternitate."

Raspuns mamica: "Concediul ala de 2 ani se numeste concediu de crestere a copilului. Concediul postnatal sunt cele minim 42 de zile obligatorii in care mama trebuie sa stea acasa cu copilul (asta in care mama nu se intoarce la munca). Concediul postnatal este platit de angajator!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.