Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre unghiile cu gel ? Credeti ca le-ar afecta pe cele naturale?

Raspuns mamica: "Ma batea si pe mine gandul sa imi aplic unghii cu gel anul trecut cand toate colegele de la faculate se laudau o data la 2-3 saptamani cu nu stiu ce modele. Insa mi-am dat seama ca ar fi o pierdere de bani in primul rand si de timp. In special la cat stau eu si frec prin casa zilnic sa fie curat. Din ce am inteles dela fostele colege, nu este afectat major unghia naturala, daca este aplicat corect gelul."

Raspuns mamica: "M-am interesat de la un specialist in unghii cu gel. Si mi sa spus ce le afecteaza si ca e imposibil sa ramana fara nici un defect. Mi sa spus ca le subtiaza foarte tare pilitura care se face pe unghii naturala si incep sa creasca mai greu si necesita cateva tratamente pentru refacere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.