Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand incepem diversificarea alimentatiei bebelusului ?

Raspuns mamica: " Din informatiile mele de la medici pediatri, de pe internet si din carti, cam de la 5 luni, daca e alimentat cu lapte praf si dupa 6 luni daca e alimentat la san, eu cel putin asa i-am dat copilului meu. Am inceput cu suculet si apoi cu supita fara carnita si apoi am adaugat si carnita."

Raspuns mamica: "De la 6 luni indiferent daca alaptam sau mananca lapte praf, aceasta este varsta recomandata de medicii pediatri. Se poate incepe si mai tarziu daca copilul refuza. Fetita mea a inceput la 9 luni diversificarea si nu am putut-o forta, atunci a fost ea pregatita. Mentionez ca am alaptat-o exclusiv si nu a luat in greutate ca la carte insa a fost si este foarte sanatoasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.