Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti vre-o carte care dupa ce ati citit-o va schimbat viata?

Raspuns mamica: "In liceu desi am fost la mate-info citeam foarte mult din placere. Fiecare carte iti schimba gandirea. Cateva din lista mea care intradevar mi-au schimbat si modelat gandirea si vorbirea: toate ale lui Emil Cioran (in special, Lacrimi si sfinti), Fr. Nietzsche - Asa grait-a Zarathustra, Anticristul si preferata mea (nu ma judecati) - Mein Kampf - A. H. Am mai citit si o carte din biblioteca de la mamaia mea, "Eu sunt diavolul",de Cesare Zavatini, nu, nu e horror sau sa venereze draci (Doamne fereste!), dar am citit-o ca uitasem sa ajung la biblioteca in perioada respectiva si mi s-a parut haioasa."

Raspuns mamica: "Cartea care mi-a adus o directie in viata, pardon, cartile, au fost "Ciresarii". Eram in clasa a V - a, le-am citit pe toate in 2 saptamani, apoi le-am citit iar, si iar. Le-am citit si cu 2 ani in urma. Eram un copil linistit, speram la o viata calma, lipsita de griji. Acum imi iau copiii in fiecare vara si mergem in cautarea comorilor ingropate. Nu le-am gasit, dar de fiecare data ne intoarcem mai plini de viata si cu o multime de amintiri placute. Nu stiu in ce proportie mi-a schimbat viata, dar stiu ca m-a invata sa sper, sa caut si sa gasesc bucurie in orice experienta a vietii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.