Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot fi insarcinata daca nu am toate simptomele?

Raspuns mamica: "Bineinteles ca poti fi insarcinata, chiar daca nu ai toate simptomele. Nu toate femeile au simptome la inceputul sarcinii. Inclusiv menstruatia poate aparea in primele 2-3 luni de sarcina in unele cazuri. De exemplu eu nu am avut greturi si nici pofte exagerate sau pe la ore tarzii in noapte."

Raspuns mamica: "Bineinteles, pentru ca exista femei care nu au nici un simptom sau altele care au doar cateva, depinde de organismul tau si poate o sa le ai mai incolo cand va avansa sarcina, eu zic moment dat sa te bucuri ca esti graviduta si nu ai greturi, ameteli si altele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.