Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 8 saptamani doarme prea mult? Cum stiu?

Raspuns mamica: "In general, copiii cand sunt mici/ cum e bebelusul dumneavoastra, ar trebui sa doarma in jur de 16-18 ore pe zi. Se va trezi numai pentru a manca si pentru a fi schimbat de scutec. Sunt cazuri in care copiii dorm mai putin, dar dorm neintorsi in timpul noptii."

Raspuns mamica: "La 8 saptamani ar trebui sa doarma in majoritatea timpului. Se va trezi doar sa manance sau cand se va simti ud ca sa fie schimbat. Nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca e destul de mic. Mai tarziu o sa-si micsoreze timpul alocat somnului si va sta mai mult treaz."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.