Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ma simt rau cateva zile dupa un act sexual. Nu stiu de la ce o fi.

Raspuns mamica: "Este posibil sa ai o infectie, urinara sau altceva ... si eu ma simt rau atunci cand am infectie urinara, sau poate ca a fost un act sexual mai intens si a provocat ceva acolo in interior, cel mai bine este sa mergi la un control ginecologic caci daca ai ceva nu este bine sa ai raport sexual o perioada."

Raspuns mamica: "Pai exista mai multe cauze: in primul rand psihologica - atunci cand incepi sa faci din tantar armasar la cea mai mica durere sau disconfort. Apoi poate fi vorba de vreo imbolnavire venerica daca nu v-ati protejat cu un prezervativ. Despre o sarcina nu cred ca poate fi vorba momentan daca aveti doar cateva zile de la raportul sexual... Oricum, cel mai bine este sa consultati un medic ginecolog! Multa sanatate si toate cele bune!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.