Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul vostru se teme de intuneric? Cum tratam teama de intuneric?

Raspuns mamica: "Baiatul meu are 3 ani si 3 luni dar nu are frica mare de intuneric. Noaptea se tezeste plangand si nervos doar penteu ca l-am lasat sa doarma singur (tati sta langa el in pat pana adoarme apoi vine la mine). Teama de intuneric cred eu ca poate fi ameliorata avand grija pentru inceput, ca vel mic sa aiba noaptea o jucarie preferata cu care sa doarma."

Raspuns mamica: "Nu se teme... dar eu am evitat sa-mi invat copii sa doarma in semiintuneric. Multe mamici au tendinta sa lase mereu cate ceva aprins in camera copilului, o veioza, un bec, televizorul... stiu eu... de aceea in momentul cand vei vrea sa doarma cu lumina stinsa automat se va teme. Daca asa ai procedat va trebui sa dormi cu el o perioada pana se obisnuieste. Daca nu, probabil ceva sau cineva l-a speriat si la fel va trebui sa stai cu el sa-i alungi frica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.