Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

A mai avut cineva probleme cu dentitia?

Raspuns mamica: "Cand anume dupa sarcina? E normal, caci in sarcina tot ce e mai bun ia bebe, asa ca ajungi cu dinti lipsa trebuie sa introduci in meniu alimente bogate in calciu si sa papi tot ce e mai bun; eu, de exemplu, dupa sarcini mi-am scos masele de minte caci s-au facut praf."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi ca inainte de a face un bebe sa iti faci dantura intai sau sa repari, ce trebuie... pe timpul sarcinii si alaptarii pot aparea probleme si inafara de faptul ca nu prea poti sa le trataezi iti este si mai greu avand copil; eu am avut probleme la toate sarcinile si acum imi pare rau ca nu mi-am tratat din timp."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.