Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 21 de saptamani. Pot sa ma duc la solar?

Raspuns mamica: "Nu, categoric nu, solarul afecteaza copilul si poate avea urmari grave asupra fatului, eu insa cred ca nici nu iti este permis acolo daca spui ca esti insarcinata, eu nu recomand nici sa faci plaja cat timp esti insarcinata decat foarte putin dis de dimineata sau seara."

Raspuns mamica: "Nu, categoric nu, razele ultraviolete de la solar afecteaza grav bebele, nici plaja nu ai voie sa faci in perioda sarcini, dar cred ca si la solar scrie ca nu-i voie pentru femeile insarcinate, nici personalul de acolo nu-ti da voie, prin lege ar trebuie sa aiba afisat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.