Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 7 luni a fost diagnosticat cu "hiperlaxitate articulara". Este o boaba grava ? Ce stiti ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu si eu hiperlaxitate articulara este atunci cand articulatiile si musculatura mai elastice decat normal. Stiu ca trebuie sa faca multe exercitii, gimnastica, trebuie sa mergi la un ortoped daca nu ai facut-o deja. Stiu ca esti predispus la luxatii, fragilitate vasculara, cam atata stiu."

Raspuns mamica: "Hiperlaxitatea articulara este de fapt un simptom al unei boli si anume osteogeneza imperfecta. Era mult mai bine daca era depistat mai devreme. Nu neaparat ca e o boala grea dar iti trebuie rabdare. La 7 luni cred ca e posbil sa-i puna piciorusele in ghips. Trebuie sa ai mare grija pe viitor deaorece poate suferi luxatii la glezne."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.