Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce sa ma fac cu fiul meu daca nu se opreste din plans?

Raspuns mamica: "Sa cautati motivul pentru care plange. Plange mereu, din orice sau cand este obosit, irascibil? Mergeti la un medic specialist, psiholog eventual, ii spuneti problema si atunci va va sfatui, ii va face niste analize, un control amanuntit, cateva sedinte eventual. Nu puteti sta asa cu copilul pentru ca va inbolnaviti amandoi."

Raspuns mamica: "Sigur are o durere, ceva nu ii da pace, daca plange continuu. Si mie mi se pare cel mai dureros pentru o mamica sa isi vada copilul plangand, si sa nu poate sa isi dea seama ce are..... e cea mai grea perioada. Sa nu fie totusi dintisorii, maselutele in aceasta perioada. Mergi la pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.