Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce parere aveti despre folosirea balansoarelor? Ce efect au asupra spatelui bebelului?

Raspuns mamica: "Cred ca daca folositi un balansoar pentru bebelusi nu cred ca-i va afecta spatele bebelusului. Bineinteles nu trebuie lasat in exces. Acesta poate fi folosit pentru ai creea copilului o stare de liniste, poate chiar pentru al adormi sau a se simti fericit."

Raspuns mamica: "Cred ca este ok mai ales ca bebe sta aproape pe spate. Eu nu am avut ptr bebe dar tare mi-as fi dorit pentru ca mi-au zis alte mamici ca il puneau acolo si isi faceau treaba in bucatarie fara probleme. Mai ales daca este unul mai performant care are muzica si luminite il tine pe bebe ocupat si tu iti faci treaba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.