Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, am si eu o problema. Am, de cand ma stiu, buzele mai finute / subtirele :) Prietenele (nu si sotul) ma tot indeamna sa-mi injectez silicon in buze pentru o marire permanenta. Mi-e o frica de injectii, de mor :) Ce ati face (daca ati fi in situatia mea).

Raspuns mamica: "Daca as fi in situatia ta mi-ar pasa mai mult de sanatate, nu e asa de sanatos sa-ti injectezi lichid de ala in buze, lasa-le asa cum le-a lasat D-zeu, daca tu te simti bine, te intereseaza altceva? Daca ai bani si nu ai pe ce sa ii cheltui, investeste in copil."

Raspuns mamica: "As cumpara un ruj cu efect de volum (lucios si sidefat). Altceva nimic. Eu nu sunt de acord cu interventiile asupra organismului. Daca vrea neaparat sa-ti injectezi silicon, propune-i s-o faca el primul, pentru a fi sigur ca nu te supune nici-unui risc. Sigur va ceda si te va admira asa cum esti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.