Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum putem vindeca un copilas de frica care, de exemplu, nu merge nici pana la bucatarie de frica?

Raspuns mamica: "Eu nu inteleg de unde a prins frica asta... asa ceva nu mi se pare normal. Cum sa-i fie frica in casa? Daca a trecut printr-o experienta traumatizanta sau daca ceva l-a speriat ar trebui sa mergi cu el la psiholog... , dar nu ai precizat varsta... daca este micut si nu sta singur este mai mult dependenta de tine cred eu. In cazul in care este marisor si are frica asa cum spuneam du-l la un psiholog."

Raspuns mamica: "Copii se tem de necunoscut... insa nu trebuie sa ne impacientam spun speciaistii deoarece este o teama instinctiva si normala pentru ca in felul acesta el este ajutat sa descopere lumea inconjuratoare. Cele mai frecvente frici la varsta asta sunt frica de singuratate, de intuneric, de spatiile "disimulate" adica locurile de dupa perdele, spatiile necunoscute din spatele usilor etc. In aceste cazuri nu trebuie sa razi de el ca e fricos si este foarte bine ca, de fiecare data cand celui mic ii e frica de ceva anume, sa va "bateti" impreuna cu ¥monstrul“."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.