Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce se intampla in timpul unei vidextractii si cand va fi nevoie de ea?

Raspuns mamica: "Vidextractia se foloseste atunci cand apar complicatii la nastere. Este o tehnica prin care bebelusul se extrage cu ajutorul unei ventuze care i se aplica pe cap. Bineinteles ca si mamica trebuie sa ajute, trebuie sa impinga in continuare pentru ca bebelusul sa poata fi scos afara."

Raspuns mamica: "Vidextractia se foloseste doar in anumite situatii de urgenta si este ca o ventuza care este pusa pe capul copilului pentru a-l ajuta sa iasa mai usor si sa nu existe repercursiuni facute de presiunea uterului mamicii. Este ca un vaccum, dar si mamica trebuie sa ajute si sa impinga."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.