Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti de gand sa dati copilul de 6 ani la scoala? Sau mai sta inca 1 an la gradinita?

Raspuns mamica: "Pai ce mami te intreaba cineva daca il dai sau nu? Eu stiu ca de la 6 ani copilul merge la scoala in clasa zero! Cred ca e mai bine la scoala pt ca la gradinita repeta cam aceleasi lucruri si ajunge sa se plictiseasca stiu din experienta unei nepoate care a patit asa."

Raspuns mamica: "Sincer este o intrebare destul de complicata. Nici nu stiu sigur ce sa spun. Aud tot felul de pareri impartite despre plecarea copillului de 6 ani in grupa pregatitoare. Dupa parerea mea este inca mic la 6 ani sa mearga la scoala. Dar daca este obligatoriu va merge."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.