Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce induce travaliul si cand ar fi cel mai bun moment ca sa incerc?

Raspuns mamica: "Nu poti sa induci tu travaliul; travaliul este indus la spital si numai de catre un medic specialist; daca ai trecut de termen poti incerca sa urci niste scari si sa le cobori eventual, mie mi s-a dat si ulei de ricin sa beau insa atentie!!! doar medicul stie cat trebuie sa iei sau ti se va induce cu ajutorul perfuziei."

Raspuns mamica: "Nu e bine sa-ti induci singura travaliul. Singura persoana care e in masura sa-ti induca travaliul e medicul care ti-a supravegheat sarcina si va face acest lucru numai daca el considera ca este nevoie. Nu-ti pune viata in pericol cu tot felul de metode traditionale - unele sunt daunatoare fatului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.