Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu este posesiv. Ce ar trebui sa fac?

Raspuns mamica: "Am intalnit o garmada de copii care sunt posesivi mai ales cu jucariile lor. Nu vor sa imparta cu nimeni, unii nici cu fratii lor. Trebuie sa incerci sa ii explici ca nu este bine si ca trebuie sa imparta si cu altii deoarece atunci copii nu vor mai veni pe la el sa se joace cu el."

Raspuns mamica: "Cred ca toti copiii singuri la parinti sunt posesivi. Nu vor sa-si imparta jucariile sau mancarea. Incercati sa-i explicati ca e frumos sa imparti cu cei de langa tine si doar asa va putea primi si el. Daruieste si ti se va da. Acum sa nu fie vorba si de incapatanare, nu numai de posesivitate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.