Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am un cheag in placenta care imi provoaca dureri. A mai avut cineva asa ceva?

Raspuns mamica: "Eu una nu am mai auzit pe nimeni dar cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa mergi la medicul tau ginecolog care iti monitorizeaza sarcina pe tot parcursul ei ar trebui sa iti spuna ce sa faci si poti lua no-spa pentru durere si cu siguranta ca vei opta pentru cezariana."

Raspuns mamica: "Am auzit de problema ta la o mamica. Cand s-a marit sarcina crestea si cheagul. A fost nevoita sa stea in pat iar nasterea a fost prin cezariana iar cheagul a fost indepartat o data cu scoaterea lui bebe. Si ea si bebe au fost bine dupa operatie si nu a mai avut probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.