Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca sunt insarcinata in 29 de saptamani, e prea tarziu sa incep sa fac yoga?

Raspuns mamica: "In sarcina femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, dar cred ca nu tarziu la 29 de saptamani sa faci yoga, daca nu te oboseste pozitile respective, te simti bine, starea de bine pe care o manifesta mama in sarcina se transmite si bebelusului."

Raspuns mamica: "Nu nu este deloc prea tarziu sa faci yoga, dar incearca mai intai sa vezi ce exercitii poti face, datorita sarcinii care este destul de maricica. Poate sunt cursuri de yoga speciale pentru gravide si cu siguranta vei gasi, sunt mai indicate deoarece sunt special concepute pentru gravide."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.