Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi s-a marit abdomenul, dar testul este negativ - sunt insarcinata?

Raspuns mamica: "Nu trebuie neaparat sa fii insarcinata daca abdomenul ti s-a marit. Mie de exemplu, mi se mareste abdomenul inainte de menstruatie, iar dupa revine la normal. Daca testul este negativ si l-ai facut intocmai cum scrie in instructiuni, nu ai de ce sa-ti faci griji."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa fi neaparat gravida sa ti se mareasca abdomenul. Poate ai gaze si atunci se umfla abdomenul, dar trebuie sa fi foarte atenta, mai bine mergi la un ecografist si vezi, acum nu stiu exact cat de mult ti s-a marit abdomenul, dar poate fi vorba si de fibrom."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.