Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce cadou de 8 Martie va doriti sa primiti de la sotior?

Raspuns mamica: "Cred ca un buchet de flori e suficient... Nu fac parte din categoria celor exclusivisti.. Important e gestul, sa stii ca se gandeste la tine si ca te apreciaza. Parerea mea.. Mi-as dori sanatate la copii si noua, sa-i putem creste, si liniste sufleteasca ca-i mai importanta decat toate cadourile din lume."

Raspuns mamica: "Mie imi plac mult florile, deci vreau sa primesc multe flori. Tocmai mi-a venit o idee de cadou :) , in ziua de 8 Martie nu vreau sa fac nimic toata ziua, in schimb sotul meu sa se ocupe de toate treburile casnice sau macar sa faca jumatate din cate fac eu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.