Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Daca folosesc o minge pentru nastere imi pot induce travaliul?

Raspuns mamica: "Daca este folosita incorect, cred ca da, va puteti induce travaliul. O minge pentru nastere se foloseste, de obicei, pentru a diminua durerile din timpul travaliului, nu pentru a-l declansa. Aveti mare grija cum o folositi, pentru a evita urmarile neplacute."

Raspuns mamica: "Din cate stiu mingea pentru nastere este buna atunci cand nasti sa iti mai reduca din durerile nasterii si sa ai o nastere mai usoara, in nici intr-un caz pentru inducerea travaliului. Dar daca o folosesti incorect cred ca da se poate induce travaliul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.