Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pot sa port un sutien de maternitate pe termen lung?

Raspuns mamica: "Poti purta sutienul de maternitate cat vrei tu, il poti purta ciar si cand alaptezi sau chiar cand nu mai alaptezi, deoarece este confortabil, chiar este bine sa dormi si cu el pe timpul sarcinii pentru a ajuta sanii sa nu se lase din cauza sarcinii."

Raspuns mamica: "Da, poti purta fara probleme. Eu am purtat si dupa ce am incheiat alaptarea la primul copil si port si acum la cel de-al doilea. Am niste sutiene simple de alaptat luate din Carrefour si vreau sa-ti zic ca ma simt excelent cu ele oriunde ma duc. Sutienele astea si bustierele imi sunt cele mai comode, plus ca sustin foarte bine sanii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.