Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum stim ca un copil este alergic ?

Raspuns mamica: "In primul rand, la diversificare se introduc alimentele noi cu pauze de doua trei zile pentru a observa o eventuala reactie a copilului. Daca se trece de perioada diversificarii cel mai bine este sa se mearga la un medic pentru a i se pune un diagnostic corect."

Raspuns mamica: "Intodeauna cand un copil are alergie la alimente sau la anumite lucruri, plusuri, praf atunci ii apar pe piele bubite rosii care o mananca sau tuseste. Daca observati aceste lucruri atunci incercati sa vededi care aliment sa lucru ii provoaca alergia si il inlaturati. Daca este aliment atunci il scoateti di alimentstia copilului si peste cateva zile il introduceti iar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.