Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Stie cineva ce este prematuritatea, si care sunt cauzele ei ?

Raspuns mamica: "Prematur este orice copil care se naste cu o greutate mai mica de 2500 de grame si sub 37 de saptamani. Cauzele pot fi: sarcina gemelara, malformatii uterine, placenta prea joasa. Varsta mamei care sa fie sub 16 sau peste 35 de ani, boli cardiace ale mamei."

Raspuns mamica: "Prematuritatea este cand copilul se naste ianinte de 37 de saptamani, adica inainte de termenul de maturare a organelor si sistemelor care il ajuta sa supravietuiasca. Cauzele ar fi varsta mamei, conditiile de trai ale acesteia, boli cronice existente inaintea sarcinii, structura anormala a uterului, consumul de droguri si alcool."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.