Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu de 5 ani continua sa aiba colici noaptea. Sugestii despre ce as putea sa fac sa-l ajut?

Raspuns mamica: "Sa mergi la un gastroenterolog, daca are colici la varsta asta cu siguramnta face din cauza ca nu-i prieste un aliment, ar trebui sa urmaresti sa vezi dupa ce anume face colicii, al meu de exemplu face cand mananca lactate ca are intoleranta, pana la varsta asta ar fi trebuit s adescoperi totusi."

Raspuns mamica: "Incearca cel mai bine sa ii mai dai sirop DEBRIDAT ca este foarte bun, si ajuta, ceaiul de musetel este de asemenea foarte bun in calmarea colicilor si ajuta si in cazul altor dureri. Dar mai bine mergi la un control, ecograf sa vedeti poate este balonat si are multe gaze."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.