Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este recomandat sa dam fier bebelui de la 6 luni? Sau numai la cerinta pediatrului? Parerile pe care le am de la alte mamici sunt impartite.

Raspuns mamica: "Eu zic ca trebuie sa ii dai de la 6 luni fierul deoarece este excelent pt bebel, nu neaparat la cerinta pediatrului, mie, de exemplu, mi-a dat in fiecare luna sau la 2 luni medicul de familie fierul si calciu picaturi. Noi am luat pana la 1 an deoarece faceam diaree, el este recomandat pana la 1 an si 8 luni."

Raspuns mamica: "Acu fiecare mamica este cu parerea ei, dat asa "dupa ureche" nu cred ca este bine; am luat si noi pana la varsta de un an vigantol dar fier nu, doar un medic specialist poate recomanda administrarea fierului si dozajul. Mami ai grija cu cel mic, nu-i putem administra orice auzim ca a facut bine altui bebe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.