Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

E bine sa ii dau suzeta copilului care nu a avut niciodata una?

Raspuns mamica: "Nu, nu este bine sa ii dai suzeta daca nu o vrea; nici bebelusul meu nu a vrut suzeta desi am tot incercat sa i-o dau. Acum copilul meu are 2 ani si 9 luni si pot sa spun ca sunt fericita ca nu l-am fortat sa i-a suzeta, pentru ca sunt copii de varsta lui care inca folosesc suzeta si ai caror parinti nu gasesc metode sa ii dezobisnuiasca."

Raspuns mamica: "Daca tu crezi ca este necesar poti apela la suzeta parerea mea, asta numai daca plange sau vrea sa sta numai cu sanul in gura sau cu biberonul, adica daca cere, in rest nu ar trebui sa apelezi la suzeta, stiu ca poate usura foarte mult munca noastra :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.